sprekers

Op de Maatschappelijk Vastgoeddag spreken we met elkaar over zaken die van belang zijn om te weten, vooruit te komen en lekker mee aan de slag te gaan. Zie hier welke organisaties aanwezig zijn

 

Daarbij nodigen we altijd ook een aantal speciale gasten uit. Vrienden van Bouwstenen die hun kennis, nieuwe inzichten en netwerk graag met je delen en actief zijn in Bouwstenen-verband. Dit jaar zijn dat in ieder geval (in volgorde van opkomst):

 

cahntal

Chantal Broekhuis

Tot voor kort wethouder Jeugd(zorg), onderwijs, kinderopvang en sport in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en in Bouwstenenverband actief rond onderwijshuisvesting en het Deltaplan Scholen.

 

Vandaag vervult Chantal de rol van dagvoorzitter.

   
 
Annet © Rijksoverheid

Annet Bertram 

Annet is DG van het Rijksvastgoedbedrijf. Zij pleit voor een integrale benadering van het vastgoed en sturen op (meerdere) waarde. We gaan tijdens het plenaire programma in gesprek met haar over hoe we dat samen met het Rijk organiseren.

 

   
Arno Visser

Arno Visser

De belangrijkste taak van Arno Visser als President van de Algemene Rekenkamer is dat het belastinggeld voor publiek gefinancierd vastgoed doelmatig wordt ingezet. Daarover vertelt hij meer tijdens het plenaire programma.  

 

Hij reikt ook de prijs uit voor de gemeente die het beste inzicht geeft in haar begroting. 

   
 

Mark Jongerius

Senior adviseur onderwijshuisvesting en maatschappelijke voorzieningen bij gemeente Delft. Mark heeft dit jaar een rol gespeelt in het onderzoek naar hoe een natuurinclusieve en biodiverse school eruit moet zien. Vanuit de gemeente Delft gaf hij kaders voor het onderzoek en ontwerp. In een sessie licht hij deze kaders toe.

 

   
Carl

Carli Hartgerink

Regisseur Onderwijshuisvesting bij gemeente Amsterdam. Ze heeft ons dit jaar vooruit geholpen met hoe je scholen kunt opschalen en versnellen. Daarover komt ze tijdens een sessie vertellen. 

 

   
Francesco veenstra

Francesco Veenstra

Als Rijksbouwmeester is Francesco voorzitter van College van Rijksadviseurs. Het college presenteerde eerder een toekomstvisie voor Nederland. Hij deelt de visie en vertelt over het leven er in 2100 uitziet en hoe we daar komen...

 


Source URL: https://de-kopgroep.nl/Sprekers_Maatschappelijk_Vastgoeddag

List of links present in page