LocatieLocatie

Flint Theater
Coninckstraat 60
811 WK Amersfoort
Flint.nl
033 422 9229

 

Er is een gratis garderobe aanwezig voor je jas. Er zijn geen kluisjes aanwezig, maar er is wel (beperkt) ruimte om je laptop of andere bezittingen bij de garderobe achter te laten. 

 

Route met het openbaar vervoer

Flint is bereikbaar per stadsbus – lijn 5 en 6. Met lijn 5 stap je uit bij halte ‘de Flint’ en loop je linksaf, de brug over. Je vindt Flint meteen aan jouw rechterzijde. Met lijn 6 stap je uit bij halte ‘Kamp/De Stier’. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heb je aan je linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan je rechterhand.

 

Ook kun je een ov-fiets huren. In de fietsenstalling van station Amersfoort Centraal zijn ruim voldoende ov-fietsen beschikbaar. Kom je met de ov-fiets? Kijk dan hieronder voor meer informatie over de fietsenstallingen in de buurt van Flint.

Kom je liever met de fiets?

Bij Flint is er beperkt plek om je fiets te plaatsen, maar in het centrum vind je meerdere gratis bewaakte fietsenstallingen.

 

Of toch met de auto?

Je kunt parkeren in Parkeergarage Flintplein. Vanaf de snelwegen A1 en A28 neem je afslag Hoevelaken/Amersfoort
(afrit 8). Aan het einde van de afrit ga je linksaf. Je bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan jouw linkerhand ga je bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.