Najaarsbijeenkomst 2016

 

 

De Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen is dé dag waarop partners van Bouwstenen hun kennis en ervaring delen met andere gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners. Maar ook een dag om nieuwe inspiratie op te doen, gedachten te scherpen en met een hoofd èn tas vol houvast weer naar huis te gaan.

 

Welkom! Veel informatie
Aan de orde komen in ieder geval zaken die in 2016 in Bouwstenenverband zijn onderzocht en ontwikkeld, waaronder het onderzoek naar tien jaar MFA’s en IKC’s, informatiesystemen, spelregels voor professioneel vastgoedmanagement en de overmaat als oplossing.

 

Ontwikkelingen
Ook zal er ruim aandacht zijn voor nieuwe ontwikkelingen en de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2017; de samenwerkingsagenda van en voor partijen in het veld en meteen ook het werkbriefje voor Bouwstenen.

 

Ontmoet collega’s
Maar bovenal is deze dag een bijeenkomst waar partijen in het veld kennis en ervaring uitwisselen, elkaar wijzer maken en inspireren. Bouwstenen organiseert deze bijeenkomst jaarlijks onder de noemer Najaarsbijeenkomst.

 

Bent u erbij?
Wilt u erbij zijn, reserveer de datum dan vooral in uw agenda en meld u aan! Op deze website treft u meer info over het programma en de locatie.

 

Wilt u laten zien wat u in huis heeft en uw kennis delen op de Kennismarkt? Dan horen we graag van u.