Bouwstenen voor Sociaal


Mfakaart button

Netwerken onderwijshuisvesting

In april 2018 starten twee netwerken speciaal voor het onderwijs; 11 april over investeringen in duurzaamheid en op 25 april (voor bestuur- ders) over de lokale agenda rond huis- vesting.

 


De netwerken ontwikkelen gezamenlijke visies, taal en tools rond zelfgekozen onderwerpen. Zo hebben huisvestingsmedewerkers uit het onderwijs vorig jaar een afwegingskader ontwikkeld voor de keuze tussen renovatie of nieuwbouw en hebben schoolbestuurders nagedacht over een nieuwe generatie Integrale Huisvestingsplannen. De resultaten hiervan zijn verspreid via de PO-raad, VO-raad, VNG, Bouwstenen en Schoolfacilities.

Voordeel van meedoen
Ingrid de MoelDe bijeenkomsten zijn niet alleen leuk en inspirerend, maar leveren ook wat op, zegt Ingrid de Moel van Bouwstenen. "Scholen bepalen samen waarmee ze aan de slag gaan. Er wordt gewerkt vanuit de eigen praktijk aan de volgende stap, die ook meteen weer in de eigen praktijk kan worden gebruikt. Betrokkenen leren van elkaar en helpen ook anderen vooruit. Diverse partners van Bouwstenen denken mee en de PO- en VO-raad ondersteunen de netwerken met raad en daad. Doordat dit gebeurt in breder verband komen we samen beter vooruit."   

 

Meedoen?
U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst voor:

 

 

 

Meer informatie:

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner