Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Met scholen aan de slag

Bijeenkomsten onderwijsBouwstenen houdt in september meerdere bijeenkomsten voor scholen die aan hun toekomst willen werken. Insteek is de lokale agenda en duurzaamheid.

 

We organiseren de bijeenkomsten met onder andere bestuurders en huisvestingsmedewerkers uit het primair en voortgezet onderwijs. Ook zijn er diverse netwerkbijeenkomsten waar ook het middelbaar en hoger beroeps- en wetenschappelijk onderwijs bij kan aanschuiven. De insteek hierbij is vanzelfsprekend duurzaam en de lokale agenda. Zie voor de achtergrond hiervan ook twee artikelen uit het meest recente nummer van Schoolfacilities.

OntmoetenHuisvesting onderwijs

Met bestuurders uit het onderwijs zoomen we in op het begrip 'ontmoeten'. We nemen het begrip vaak in de mond, maar wat houdt het eigenlijk in? Hoe vul je 'ontmoeten' in en wat betekent dat voor de organisatie en lokatie van de school en de inrichting van de gebouwen? We doen dat onder het genot van een hapje en in het bijzijn van enkele speciale gasten.

Praktijkervaring

Met huisvestingsmedewerkers uit het onderwijs gaan we dieper in op de praktijk van verduurzamen. Wat is de ervaring met de verplichte maatregelen uit de Wet Milieubeheer? Wat leren we van elkaar en wat is de volgende stap bij het verduurzamen van de gebouwen?

Prijsvraag

Voor iedereen die de smaak goed te pakken heeft, organiseren we samen met de gemeente Rotterdam een prijsvraag over de School van de Toekomst. Tot 1 augustus kunt u ideëen inbrengen en maakt u kans op een (p)reisje.

 

 

AanmeldenYes you can

Meld u nu aan voor de bijeenkomst:

Heeft u een goed idee voor de School van de Toekomst? Breng die dan voor 1 augustus 2018 in via deze vragen.

 

En natuurlijk fijn als ook uw school partner van Bouwstenen wordt.

 

 

 

Meer informatieSchoolfacilities

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner